Particulieren en verenigingen

Fantasia PaintingBent u op zoek naar een leuk creatief uitje met bijvoorbeeld vriendinnen of collega’s? Boek dan één van de inpakworkshops bij That’s a Wrap. Wij komen op een door u zelf gekozen locatie een workshop geven. Dit kan bij groepen van zes bij u aan de eetkamertafel zijn. Bij grotere groepen is het vaak nodig een plek te zoeken met meer werkruimte, denk hierbij aan een wijkcentrum of bedrijfskantine. Wij hebben ervaring met grote groepen! Een workshop van ongeveer 2,5 uur kost € 24,95 per persoon inclusief materialen en een goed gevulde goodiebag met allerlei leuke hulpmiddelen en materialen om thuis lekker aan de slag te kunnen gaan. 50 km buiten Zwolle worden er reiskosten in rekening gebracht.

Enige wat wij van u vragen is dat u zelf van huis een wijnfles meeneemt. Deze mag leeg zijn of gevuld. Aan u de keuze.

U kunt kiezen uit de volgende workshops:
Wraped up 1:
Tijdens deze workshop leert u hoe u een rechthoekige vorm netjes en strak kunt inpakken en hoe u deze kunt afwerken met een leuke decoratie. Ook wordt er een wijnfles ingepakt, maken we een pakketje voor een man en is er daarna tijd voor een free style ronde. U kunt dus zelf een cadeau meenemen van huis en mag deze inpakken met materialen van That’s a Wrap. Uiteraard krijgt u tijdens de free style ronde ook nog leuke en handige tips.
Wraped up 2: Bij deze workshop gaan we aan de slag met dubbelzijdig papier. Leren we u een fles wijn voor een man in te pakken en gaan we een ronde vorm inpakken (deze mag u zelf meenemen). Ook worden er verschillende decoraties gemaakt. Hierna is er ruimte over om een zelf meegenomen cadeau in te pakken.

U hoeft niet de eerste workshop gevolgd te hebben om aan de tweede deel te kunnen nemen. Ook zijn er workshops per thema te boeken zoals sinterklaas, kerst, Vaderdag en Moederdag, Valentijnsdag. Geef in uw email aan wat de wensen zijn. Heeft u ooit een workshop gedaan en wilt u iets anders dan de standaard workshops? Met wat overleg is dit ook mogelijk.

 

Voor meer informatie of om een inpakworkshop voor particulieren of verenigingen te boeken kunt u mailen naar: info@thats-a-wrap.nl