Bedrijven en detailhandel

WP_20150730_14_47_59_ProWaarom mooi inpakken?
Het mooi en verzorgd inpakken van uw cadeaus is een perfecte manier om u te kunnen onderscheiden van uw concurrenten. Een manier om op te vallen die zeker de aandacht van uw klanten zal trekken. Het is een extra service die u als bedrijf de mogelijkheid geeft uw klant centraal te stellen en hem te leren kennen; dit zorgt voor klantenbinding. De volgende keer zal hij voor zijn cadeau naar u terug komen. Maar niet alleen hij, ook de ontvanger van het cadeau komt waarschijnlijk ook bij u als hij een cadeau wil kopen en dat graag mooi ingepakt wil hebben. Zo kunt u dus ook uw klantenkring steeds verder uitbreiden. De extra service van mooi inpakken van cadeaus zal u zeker een goede naam geven!

Wat leert u en uw team tijdens een training?
Een training duurt ongeveer 2,5 uur. Hierin besteden we aandacht aan verschillende vormen en hoe die het mooiste in te pakken zijn. That’s a Wrap leert u omgaan met verschillende hulpmiddelen en leert u letten op papier- en plakbandverbruik. Ook decoraties die prima passen bij verschillende thema’s en feestdagen komen aan bod.
Inpakken is leuk! Maar als er een hele lange rij staat te wachten kan het weleens zenuwslopend zijn. U krijgt van ons tips hoe u voorbereid kunt zijn op drukte zodat alles efficiënt verloopt en uw klant nog steeds naar huis gaat met een verzorgd pakketje. Uiteindelijk zult u mooi, strak, snel maar vooral verrassend kunnen inpakken.
Heeft u speciale wensen zoals een uitgebreide training of een training speciaal gericht op uw huisstijl, imago, branche of op specifieke feestdagen? Ook dat is in overleg mogelijk.

Voor meer informatie, prijzen of om een inpak training voor bedrijven te boeken mail naar: info@thats-a-wrap.nl